HomeEvenimenteRecomandare: colecția de prezentări de la Black Hat USA 2022

Recomandare: colecția de prezentări de la Black Hat USA 2022

După ce săptămâna trecută v-am mai făcut o propunere legată de cum să vă ocupați timpul liber din această perioadă ca să vă extindeți cunoștințele tehnice, azi revin cu încă o recomandare: parcurgeți sesiunile de la conferința de securitate Black Hat USA 2022.

Acestea sunt disponibile online, cu acces gratuit așa că singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să intrați pe YouTube folosind acest link și să vă alegeți sesiunile.

Este o colecție largă de prezentări pe teme de securitate ce acoperă o grămadă de teme, inclusiv idei despre problemele care pot apărea atunci când e folosită noua opțiune GitHub Copilot prin care bucăți de cod sunt generate automate de AI.

Temele cuprind atât concepte legate de problemele din aplicații cât și cele din produse hardware, unde remedierea nu este chiar atât de ușoară. Sesiunile sunt faine și merită urmărite chiar dacă în unele cazuri s-ar putea să simțiti că nu sunteți chiar stăpâni pe ce se discută – e un moment bun să căutați să vă umpleți golurile respective prin participarea la diferite alte training-uri cum ar fi cele de la Training Days.

Vizionare plăcută!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep