HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M04 își face apariția oficială

Samsung Galaxy M04 își face apariția oficială

Samsung Galaxy M04

Acum două zile compania coreeană a listat oficial modelul Samsung Galaxy M04. Un entry-level destinat piețelor asiatice mai sărace. De obicei telefoanele din Seria Galaxy M ajung și în Europa (e drept, cu ceva întârziere), așa că putem să îi acordăm câteva clipe de atenție și acestei apariții.

Ca orice entry-level de pluton, terminalul vine cu un display LCD de 6.5 inchi, cu rezoluție HD+ și rată de refresh standard, de 60 Hz. Plus un notch în formă de picătură, care ascunde o cameră selfie cu senzor de 5 MP. Nu se zice nimic despre cititorul de amprentă digitală, așa că ar putea lipsi.

Sistemul de operare este un Android 12. Samsung promite două upgrade-uri pentru el, plus patru ani de update-uri de securitate.

La interior, Samsung Galaxy M04 se bazează pe un modest Helio P35 de la MediaTek. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4GB. Care însă poate fi extinsă virtual (RAM Plus) cu încă 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Și aceasta poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul foto de pe spate este unul destul de basic, cu o cameră principală de 13 MP și una pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Se poate încărca cu cel mult 15W. Încărcătorul este inclus în pachetul standard.

Telefonul vine în două versiuni de culoare: Sea Glass Green și Shadow Blue. Prețul de vânzare este de aproximativ 105 dolari, respectiv 115 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare aleasă. Deocamdată se găsește la vânzare în oferta Amazon India.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep