HomeFeaturedFocusPe lângă seria Galaxy S23 Samsung mai prezintă un model Ultra

Pe lângă seria Galaxy S23 Samsung mai prezintă un model Ultra

Cu cât e mai aproape evenimentul de lansare Samsung Unpacked de pe 1 februarie, cu atât vin tot mai multe informații legate de ce se va întâmpla acolo. Știm că o să fie lansată noua serie de smartphone-uri Galaxy S23, acum aflăm că o să vedem și noua generație Samsung Galaxy Book 3, cu modele Pro și Ultra alături de alte trei modele. Va fi prima dată când Samsung aduce pe piață un laptop Ultra, având evident o configurație de top.

Ea va folosi platforma Intel Core i9 13th Gen, până la 32GB RAM, 1TB SSD și un GPU NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU. Display-ul o să fie unul generos, de 16 inci cu rezoluție 2880 x 1800 pixeli, AMOLED.

Samsung Galaxy Book 3 Ultra cântărește cam 1,8 kg – destul de bine pentru un laptop cu display de 16 inci! – și va avea o grosime de 17 mm. Bateria este una de 76 Wh care se încarcă cu un adaptor de 136W.

Noul laptop va funcționa cu Windows 11 și e posibil să aibă și suport pentru S Pen.

Varianta Pro a lui Samsung Galaxy Book 3 va avea modele cu display de 14 inci și 16 inci, cu mai multe opțiuni legate de CPU: Core I5 1340P / Core i7-1360P Intel 13th Gen, cu SSD de până la 1TB și Intel Iris Xe pentru GPU. Bateriile sunt mai mici: 63Wh respectiv 76Wh.

Încă nu știm care vor fi prețurile și nici momentul în care vor putea fi achiziționate. Dar mai e puțin și aflăm.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep