HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy Tab S9+

FOTO: cum arată Samsung Galaxy Tab S9+

Samsung Galaxy Tab S9+

Noua generație de tablete Android high-end ale companiei coreene este destul de aproape. Mai ales dacă judecăm după calendarul aparițiilor generației anterioare. Iar azi avem și câteva fotografii generate pe calculator cu Samsung Galaxy Tab S9+. Plus câteva detalii tehnice despre viitorul produs. Semne că și apariția oficială este iminentă.

Din fotografiile de față, dar mai ales din zvonurile de natură tehnică ce le însoțesc, am putea spune că nu avem de-a face cu un upgrade major în comparație cu generația anterioară. Se va păstra ecranul de 12.4 inchi cu rezoluție 2800 x 1752 pixeli, care va integra sub el și cititorul de amprentă digitală.

Evident, Samsung Galaxy Tab S9+ păstrează și suportul pentru S Pen, care va avea în continuare locul său special pe spatele tabletei.

Zvonurile mai vorbesc despre o păstrare a vitezei de încărcare de 45W. Și despre un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm.

Printre noutăți vedem o evidențiere distinctă a camerelor foto de pe spatele tabletei, în stilul consacrat de telefoanele Galaxy S22 și mai apoi S23 Ultra. Stil pe care Samsung l-a propagat pe toate produsele sale.

Tot la capitolul noutăți, se pare că Samsung Galaxy Tab S9+ se mândrește cu o certificare IP67. Dar și cu o a doua cameră foto selfie. Astfel încât în momentele în care tableta este folosită în modul landscape sau portait să nu mai existe dificultăți.

Pentru moment atât avem, așa că rămânem cu fotografiile.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep