HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A24 4G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A24 4G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A24 4G

Un nou leak masiv care îl are ca subiect pe Samsung Galaxy A24 4G a făcut turul publicațiilor de specialitate. A fost parțial confirmat și de o listare a terminalului în Google Play Suported Devices List. Semn clar că dispozitivul este la o distanță de zile de momentul apariției sale oficiale.

Nucleul hardware este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio G99. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Probabil că vom avea slot pentru card microSD, iar sistemul de operare va fi un Android 13 cu OneUI 5.0 peste el.

Ecranul telefonului va fi un AMOLED cu diagonală de 6.5 inchi, rezoluție 2340 x 1080 pixeli și rată de refresh de 90 Hz. Cu toate acestea, Samsung Galaxy A24 4G va avea cititorul de amprentă digitală poziționat lateral.

Un notch în formă de picătură ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 13 MP. Pe spate avem un sistem de trei camere foto, guvernat de un senzor principal de 50 MP. Senzorul ultrawide este de 8 MP sau 5 MP (aici avem ambele variante vehiculate). Cel de-al treilea senzor este unul macro, cu rezoluție de 2 MP.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va putea încărca cu 25 W.

Samsung Galaxy A24 4G va avea un preț de vânzare sub 200 de euro și este deja listat pe anumite pagini de-ale companiei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep