HomeEvenimenteBUILDRecomandare: cum generezi un joc apeland la AI - ChatGPT si Copilot

Recomandare: cum generezi un joc apeland la AI – ChatGPT si Copilot

Din categoria prezentărilor foarte faine (specifice lui Scott Hanselman) vă mai fac o recomandare: ˝Scott and Mark Learn to Code˝. Alături de Mark Russinovich (da, CTO of Microsoft Azure), Scott ne trece prin capabilitățile GitHub Copilot și ne arată cum se poate crea un joc de Asteroids.

Partea faină este că sunt explicate pe înțelesul general capabilitățile AI-ului Copilot și cum poate fi antrenat modelul pentru a oferi rezultatele așteptate. Sunt explicați termeni precum LLM, ce pot face, ce nu pot face, cum poate fi optimizat AI-ului.

Pe scurt: o poveste faină, indiferent dacă sunteți programatori începători sau experimentați. Și de asta vă recomand să vă alocați o oră și să urmăriți prezentarea de mai jos.

Și nu în ultimul rând, dacă v-a stârnit interesul, puteți consulta codul aplicației Asteroids direct pe GitHub în ideea ca poate vreți să îl modificați și să îl faceți mai fain.

Pentru acest tip de prezentări, făcute de oameni ca Scott Hanselman sau Mark Russinovich, merită să mergeți la conferințe tehnice, unde să vă extindeți cunoștințele și să vă faceți prieteni printre alți dezvoltatori. Și asta e esența Microsoft BUILD.

Vizionare plăcută!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep