HomeFeaturedFocusOnePlus Nord N30 5G a fost anunțat oficial

OnePlus Nord N30 5G a fost anunțat oficial

OnePlus Nord N30 5G

Compania chineză a prezentat oficial noua generație de mid-range-uri atractive. Mai exact modelul OnePlus Nord N30 5G, care vine cu un preț destul de atractiv. Și care, în plus, se bucură de o promoție destul de interesantă pe site-ul oficial al companiei. Acolo unde este deja disponibil la precomandă.

Telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 695 5G de la Qualcomm. Are o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, cu încă până la 1 TB.

Sistemul de operare este un Android 13 (cu interfața proprietară Oxygen OS 13.1 peste el). Telefonul va primi un singur update major de sistem de operare.

Ecranul lui OnePlus Nord N30 5G este un IPS LCD cu diagonală de 6.72 inchi. Rezoluția este fullHD+, iar rata de refresh este de 120 Hz. Camera selfie de 16 MP este integrată într-un orificiu central.

Pe spate avem un sistem foto construit în jurul unui senzor principal de 108 MP (care știe un zoom lossless 3x). Acesta este ajutat de două camere de 2 MP fiecare, una macro și una pentru detalii de adâncime.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 67W. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Este listat doar în versiune neagră, deși în poze apare și una verde lime, care arată mult mai bine.

OnePlus Nord N30 5G are un preț de vânzare de 280 euro. Cei care îl precomandă până pe 8 iunie primesc cadou un set de căști OnePlus Nord Buds 2 TWS (în valoare de 55 euro).

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep