HomeFeaturedFocusXiaomi Pad 6 și Redmi Pad SE ajung oficial în România

Xiaomi Pad 6 și Redmi Pad SE ajung oficial în România

Xiaomi Pad 6

Compania chineză lansează oficial pe piața din România două dintre modelele sale de tablete Android. Este vorba despre Xiaomi Pad 6 și Redmi Pad SE, produse care își pot rapid găsi utilitatea în orice gospodărie. Și care sunt alternative pentru o gamă destul de largă de bugete disponibile.

Ambele produse sunt deja disponibile la noi în țară, în ofertele partenerilor locali mi-home.ro, eMAG și Flanco. Pentru Pad 6-le brandului Xiaomi sunt disponibile și câteva accesorii dedicate: Smart Pen, Keyboard sau Smart Cover. Astfel aceasta poate deveni la nevoie și un instrument de lucru. Modelul de la Redmi merge mai mult spre utilizatorii care consumă mult conținut multimedia.

Xiaomi Pad 6, în varianta de stocare 6 GB + 128 GB, are un preț recomandat de vânzare de 1.999 lei, în timp ce varianta 8 GB + 256 GB are un preț recomandat de vânzare de 2.199 lei. Utilizatorii care vor comanda acest model în perioada 30 august – 10 septembrie vor primi cadou Xiaomi Keyboard, în limita stocului disponibil la partenerii autorizati din România.

Redmi Pad SE, în varianta de stocare 4 GB + 128 GB, are un preț recomandat de vânzare de 999 lei, iar în aceeași perioadă 30 august – 10 septembrie, vine la pachet cu Xiaomi Smart Cover, în limita stocului disponibil la parteneri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep