HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy XCover 7 a fost testat în Gekbench

Samsung Galaxy XCover 7 a fost testat în Gekbench

Samsung Galaxy Xcover 7

După ce săptămâna trecută am văzut prima fotografie cu Samsung Galaxy XCover 7 leak-uită către opinia publică, acum aflăm că telefonul a rulat și teste benchmark. Mai exact, dispozitivul a fost surprins în baza de date Geekbench. Semn că se testează o formă finală a sa. Cu această ocazie au rămas la vedere și câteva detalii de natură tehnică despre el.

Unitatea testată a fost echipată cu un chipset Dimensity 6100+ de la MediaTek. Chipset care aduce la pachet și suportul pentru conectivitatea 5G. Procesorul a rulat în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. Un nucleu hardware de nivel mediu, care nu poate emite pretenții la nivel de performanțe. Rezultatele generate de acesta în Geekbench le vedeți în fotografia alăturată.

Samsung Galaxy XCover 7 nici nu își propune așa ceva. Accentul cade pe partea de ultra-rezistență a telefonului în diverse condiții extreme. Și aici cel mai probabil vom avea certificările IP68 și IP69K, dar și standardul militar MIL STD-810H. Probabil că și în zona de autonomie vom avea ceva peste medie, dar deocamdată sunt doar speculații.

Ce avem concret acum, tot din testarea Geekbench, este un sistem de operare Android 14, cu interfața OneUI 6 peste el. Aici cei de la Samsung sunt foarte consecvenți, indiferent că vorbil despre un hig-end sau un entry-level. Și bine fac!

Alte informații concrete despre Samsung Galaxy XCover 7 nu avem pentru moment. Se presupune că telefonul ar trebui să își facă apariția undeva în luna ianuarie a anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep