HomeFeaturedFocusE disponibil update-ul Android 14 pentru ASUS Zenfone 10

E disponibil update-ul Android 14 pentru ASUS Zenfone 10

De câteva zile e disponibil și în România update-ul Android 14 pentru ASUS Zenfone 10!
De câteva zile e disponibil și în România update-ul Android 14 pentru ASUS Zenfone 10!

După aproape o lună în care am testat versiunea beta de Android 14 pentru ASUS Zenfone 10, zilele trecute am primit actualizarea oficială. Versiunea curentă a software-ului instalat este v34.1004.0204.65 și pe lângă Android 14 aduce și patch-urile de securitate de Android pentru luna decembrie.

Din câte am văzut, actualizarea devine disponibilă doar dacă telefonul este deja la v33.0220.0220.101 – vorbim de un pachet de update de aproape 1,3 GB, așa că folosiți o rețea WiFI pentru download.

După ce veți pune acest update o să aveți o surpriză: totul pare să fie la fel, aproape nici-un indiciu că ați trecut la Android 14. Totuși, dacă o să vă uitați cu atenție prin setările telefonului veți vedea că:

  • Material You de pe Android 14 o să vedeți că totuși apare noul design, funcțiile noi de securitate și ASUS spune că ar fi crescută și performanța.
  • Câteva aplicații arată altfel: mai multe aplicații au o interfață modificată de ASUS: Mobile Manager, Contacts, Phone.
  • Opțiuni de personalizare pe lock screen: aveți posibilitatea să schimbați nivelul de strălucire și alte opțiuni asociate widget-ului Ceas de pe lock screen.
  • Mai bun control pentru protecția pozelor: veți putea controla mai în detaliu ce aplicații accesează pozele și filmele de pe telefon.
  • Opțiuni detaliate despre utilizarea bateriei: vedeți mai clar cine vă ˝mănâncă˝ bateria.
  • Sunet mai bun în apelurile de voce: în teorie o să descoperiți că apelurile de voce ˝se aud˝ mai clar.
  • Îmbunătățirea conexiunii Bluetooth: ASUS promite că odată cu Android 14 conexiunile Bluetooth nu vor mai avea probleme.
  • Power menu: o interfață nouă în care ASUS permite personalizarea modului de funcționare.

Acestea sunt câteva dintre schimbările aduse de Android 14, cu toate că așa cum am spus mai devreme, s-ar putea să nu vă dați seama imediat că ați trecut pe Android 14.

Dacă vreți să vă instalați update-ul, mergeți la Settings > System > System Updates și apăsați pe “Check for updates”. Nu vă panicați dacă încă nu vedeți că pachetul ar fi disponibil – ca de obicei, ASUS lansează actualizările majore în etape, așa că recomandarea mea este să mai așteptați puțin și să reîncercați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep