HomeFeaturedFocusLG a lansat în România gama de televizoare pentru 2024

LG a lansat în România gama de televizoare pentru 2024

LG

Compania coreeană a lansat noua sa gamă de televizoare pentru 2024 și pentru publicul din România. Este vorba despre noile dispozitive OLED și QNED. Focusul întregii game cade pe AI, pe funcții avansate, coordonate de noul procesor α (Alpha) 11 AI, pentru o experiență de vizionare cât mai bogată.

Noul procesor este prezent pe modelele LG SIGNATURE OLED M4 de 97 de inchi, LG OLED evo M4 și G4. El folosește AI-ul cu deep learning. Și este, conform producătorilor, de patru ori mai puternic decât predecesorul său, procesorul Alpha 9 Gen 6.

Compania oferă anul acesta mai multe opțiuni pe piața televizoarelor premium. Seria LG OLED M4 este acum disponibilă în diagonale cuprinse între 65 și 97 de inchi, astfel că mai multe locuințe se pot bucura de inovatorul Zero Connect Box wireless care elimină cablurile și îți lasă libertatea de a-ți proiecta spațiul așa cum visezi. Tehnologia de transmisie video și audio fără fir a televizorului suportă rezoluții de până la 4K 144 Hz și permite redarea unui sunet clar, fără compromiterea calității.

Cea mai recentă serie OLED evo G4 de la LG impresionează telespectatorii prin utilizarea tehnologiei Brightness Booster Max care oferă zone cu o luminozitate maximă cu 150% mai mare decât cea redată de televizoarele OLED convenționale.

Cu tehnologiile unice de culoare Quantum Dot și NanoCell, cele mai recente televizoare QNED ale companiei oferă imagini clare, în nuanțe vii,  pentru o experiență de vizionare hiperrealistă. Mulțumită îmbunătățirii reproducerii culorilor, nuanțele autentice ale televizoarelor QNED accentuează profunzimea vizuală a conținutului, pentru o experiență de divertisment imersivă, pe care alte televizoare LED nu o pot egala.

Gama de televizoare LG QNED din 2024 răspunde nevoilor și preferințelor tot mai variate ale clienților, oferindu-le mai multe dimensiuni dintre care să aleagă. Noua linie de produse este condusă de televizorul QNED de 98 de inchi, care adresează cererea în creștere pentru ecrane LCD premium mai mari. Gama extinsă include însă și opțiuni de 43, 50, 55, 65, 75 și 86 de inchi, în așa fel încât să poți găsi dimensiunea perfectă pentru locuința ta. Cu un design elegant și o grosime de doar 29 de milimetri, televizoarele LG QNED de anul acesta (inclusiv modelele QNED85 și QNED80) adaugă o notă de eleganță oricărui decor.

În România, gama de televizoare LG 2024 este disponibilă la retaileri începând cu luna aprilie. Printre beneficiile oferite clienților se numără servicii premium de consultanță, call center dedicat în limba română și instalare gratuită pentru o gamă selectată de modele. Mai multe detalii despre serviciile premium oferite găsiți pe site-ul dedicat al companiei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep