HomeFeaturedFocusMoto Edge 50 Ultra a fost prezentat oficial

Moto Edge 50 Ultra a fost prezentat oficial

Moto Edge 50 Ultra

Cei de la Motorola și-au prezentat oficial noul flagship Moto Edge 50 Ultra. Noul vârd de gamă, care primește un Ultra în denumire (pentru a se alinia astfel cu sistemele de denumiri folosite de alți producători) a fost lansat direct în Europa, alături de modelul Edge 50 Fusion. De asemenea, și Pro-ul ajunge în anumite piețe europene.

Avem din start mai multă putere de calcul. Noul telefon se bazează pe un chipset Snapdragon 8s Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM poate fi de 12 GB sau chiar de 16 GB. Și oricum poate fi extinsă virtual atunci când este nevoie. Opțiunile de capacitate internă de stocare sunt și ele atractive: 512 GB sau chiar 1 TB. Nu există slot pentru card microSD, dar, în funcție de zona geografică, pot exista abilități dual-SIM.

Sistemul de operare este un Android 14. Iar autonomia dispozitivului este asigurată de un acumulator cu capacitate de 4500 mAh, care se poate încărca cu 125W. Există și suport pentru încărcarea wireless de 50W.

Ecranul lui Moto Edge 50 Ultra este un P-OLED cu diagonală de 6.7 inchi. Și cu marginile laterale curbate. Rezoluția panel-ului este de 2712 x 1220 pixeli (aspect 20:9), rata de refresh este de 144 Hz, iar luminozitatea de top ajunge la 2500 niți. Avem suport pentru HDR10+, dar și diferite certificări de la Netflix sau Amazon. Protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar în partea de sus avem un orificiu discret, poziționat central, care găzduiește o cameră selfie cu senzor de 50 MP.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Avem un senzor principal de 50 MP (1/1.3”, 1.2µm pixels, OIS, f/1.6). Urmează un telephoto de tip periscop, cu senzor de 64 MP, capabil de zoom optic 3x. În fine, cel de-al treilea senzor este un ultrawide de 50 MP.

Terminalul vine în două variante de piele vegană (Forest Grey și Peach Fuzz), dar și una cu spatele realizat din lemn natural. Evident, Motorola a colaborat cu Pantone, care oferă acum și anumite certificări la nivelul ecranului.

Prețurile de vânzare pentru Moto Edge 50 Ultra, valabile în Europa, pornesc de la 1000 euro pentru varianta de start (12 GB RAM + 512 GB). Telefonul devine disponibil în anumite piețe europene. Nu au fost oferite detalii, dar cred că putem fi optimiști.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep