HomeFeaturedFocusSeria Huawei Pura 70 a fost prezentată oficial

Seria Huawei Pura 70 a fost prezentată oficial

Huawei Pura 70

S-au adeverit zvonurile conform cărora seria P de la Huawei își schimbă numele. Faceți cunoștință cu noua familie de top a companiei chineze, Huawei Pura 70. O serie de flagship-uri care păstrează accentele pe zona de fotografie. Și care debutează la fix 12 ani de la apariția primului telefon din această serie, Huawei Ascend P1.

Pe lângă modelul standard, familia de terminale mai include un Pro, un Pro+ și vârful de gamă Ultra (la o primă apariție a acestuia). Pe acesta din urmă îl vom trata separat, deocamdată ne vom ocupa de primele trei dispozitive din serie.

Elementul comun între cele trei este modulul foto de formă triunghiulară de pe spate. Plus chipset-ul proprietar Kirin 910 (7 nm), despre care compania nu a părut foarte interesată să furnizeze informații. Pasionații au aflat destul de repede că are un procesor octa-core cu un nucleu prime tactat la 2.3 GHz, alte trei nuclee de performanță la 2.18 GHz și patru nuclee de eficiență cu frecvență de tact de 1.55 Hz.

Toate telefoanele rulează un HarmonyOS 4.2.

Huawei Pura 70

Modelul standard Huawei Pura 70 vine cu muchii laterale plate și este cel mai scurt flagship Huawei de câțiva ani buni încoace. Este echipat cu un display LTPO OLED de 6.6 inchi, cu rezoluție de 2760 x 1256 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Protecția ecranului este asigurată de o sticlă Kunlun 2. Iar luminozitatea de top ajunge la 2500 niți. Telefonul vine cu o certificare IP68.

Memoria RAM este de 12 GB, iar pentru capacitatea internă de stocare avem trei opțiuni: 256 GB, 512 GB și 1 TB. Nu există slot pentru card microSD.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar camera foto selfie, cu senzor de 13 MP, este ascunsă într-un orificiu discret, poziționat central.

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 13 MP. Cea de-a treia cameră este una de tip telephoto periscop, are un senzor de 12 MP și este capabilă de un zoom optic 5x.

Acumulatorul are o capacitate de 4900 mAh și se poate încărca cu 66W. Există și suport pentru încărcarea wireless (50W).

Huawei Pura 70 și Pura 70 Pro+

Cele două modele Pro au destul de multe elemente în comun. Sunt identice din punct de vedere fizic, diferă doar gama de culori și materialul folosit pe spate. Se păstrează și certificarea IP68. Au același ecran de 6.8 inchi, cu rezoluție 1260 x 2844 pixeli. Panel-ul este în rest identic cu al modelului standard. Inclusiv camera foto selfie este aceeași.

Huawei Pura 70 Pro

Sistemul foto de pe spate este și el identic, cu un senzor principal de 50 MP, un ultrawide 12.5 MP și un telephoto 48 MP (zoom optic 3.5x).

Modelul Pro preia combinațiile de memorii de la Huawei Pura 70. Pro+ însă trece la 16 GB de RAM, cu două opțiuni de memorie internă: 512 GB sau 1 TB.

Huawei Pura 70 Pro+

Acumulatorul are capacitatea de 5050 mAh și se încarcă cu 100W (80W wireless). Ambele telefoane suportă mesageria prin satelit (doar în China). Pro+ chiar și apelurile vocale prin satelit.

Prețuri de vânzare

Huawei Pura 70 are prețuri de vânzare ce pornesc de la aproximativ 760 dolari și ajung până la 905 dolari.

Prețurile pentru Pura 70 Pro pleacă de la aproximativ 900 dolari și ajung până la 1100 dolari. Iar pentru Pro+ prețul ajunge la 1250 dolari.

Evident, toate sunt prețuri valabile pentru China, acolo unde telefoanele vor deveni disponibile pe 22 aprilie. Nu există informații despre o posibilă disponibilitate globală.

via Huawei  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep