HomeFeaturedFocusXiaomi Pad 6S Pro disponibilă la precomandă în România

Xiaomi Pad 6S Pro disponibilă la precomandă în România

Xiaomi Pad 6S Pro

Xiaomi Pad 6S Pro, tableta Android high-end a companiei chineze, ajunge oficial și în România. Este disponibilă deja la precomandă, în cadrul unei campanii promoționale. Cei care o comandă până pe 28 aprilie vor primi gratuit o tastatură cu touchpad Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard. Și s-ar putea ca acest bundle să reziste și după terminarea perioadei de precomandă.

Xiaomi Pad 6S Pro

Pachetul este deja disponibil pe Mi-Home, la un preț de achiziție de 3499 lei. Va deveni disponibil și în rețelele eMAG.ro și Flanco, dar și la alți parteneri locali ai Xiaomi.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Xiaomi Pad 6S Pro este echipată cu un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Are o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sistemul de operare este un Android 14 cu HyperOS.

Ecranul ei este un IPS LCD cu diagonală de 12.4 inchi, rezoluție de 2032 x 3048 pixeli (aspect 3:2) și o rată de refresh de 144 Hz. Este protejat cu Gorilla Glass 5 și suportă și stylus-ul proprietar. Camera frontală are o rezoluție de 32 MP. Pe spate are un sistem dual-camera cu un senzor principal de 50 MP și unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Autonomia lui Xiaomi Pad 6S Pro este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 10.000 mAh, care se poate încărca cu până la 120W.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep