HomeFeaturedFocusZVON: Samsung Galaxy S24 FE vine spre finalul acestui an

ZVON: Samsung Galaxy S24 FE vine spre finalul acestui an

Samsung Galaxy S24 FE
Samsung Galaxy S23 FE

Partea interesantă a acestui zvon este că se confirmă faptul că inginerii companiei coreene lucrează la un Samsung Galaxy S24 FE. Un proiect care a fost ceva vreme pus sub semnul întrebarii și care se pare că este totuși în lucru. Cu termene chiar clare, s-ar putea spune. Dat fiind că informația a mai tot fost vehiculată, putem spune că ea are șanse mari să fie adevărată.

Una dintre surse dă luna octombrie a acestui an ca luna în care ediția dedicată fanilor va avea parte de o prezentare oficială.

Informațiile se bazează și pe sistemul de denumiri interne folosit de Samsung. Există un proiect R12 care este în teste interne. Modelul Galaxy S23 FE a fost R11. Logica este destul de clară.

Din punct de vedere tehnic nu avem deocamdată prea multe indicii despre Samsung Galaxy S24 FE. Dar cred că putem presupune fără să greșim că telefonul va fi echipat cu un chipset Exynos 2300. Un chipset pe care compania coreeană vrea să se bazeze tot mai mult.

Și mai putem presupune că vom vedea și la această apariție același design devenit deja clasic și pentru Samsung. Cu muchii laterale plate și suprafața spate la fel de plată. Iar camerele foto vor ieși în evidență chiar din această suprafață. Nu va mai exista un modul foto evidențiat separat.

Alte detalii nu prea avem pentru moment. Dar sunt convins că telefonul va reveni în atenția opiniei pubice în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep