HomeFeaturedFocusPoco Pad, prima tableta Android a acestui brand

Poco Pad, prima tableta Android a acestui brand

Poco Pad

Pe lângă cele două telefoane Poco F6 și F6 Pro, cei de la Xiaomi au prezentat oficial și prima tabletă sub brandul Poco. Se numește Poco Pad și reprezintă adevărata surpriză a evenimentului găzduit de compania chineză. Pentru cei care încă mai cred în utilitatea unui astfel de dispozitiv într-o gospodărie, ar putea reprezenta o alegere. O recomandă din plin un raport preț/specificații destul de atractiv.

Tableta este echipată cu un ecran cu diagonală de 12.1 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție 2.5K (1600 x 2560 pixeli), rată de refresh de 120 Hz și un aspect 16:10, protejat de o sticlă Gorilla Glass 3. Un ecran mare are nevoie de o autonomie mare. Bateria are o capacitate de 10.000 mAh. Și se încarcă cu 33W.

În spatele ecranului avem un chipset Snapdragon 7s Gen 2. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Și poate fi extinsă suplimentar cu un card microSD.

Poco Pad mai are un sistem de patru difuzoare stereo, o cameră frontală de 8 MP și o cameră pe partea din spate tot de 8 MP. Sistemul de operare este un Hyper OS (Android 14), care permite o interconectivitate destul de avansată cu un telefon Xiaomi. Există și câteva accesorii dedicate, o husă cover cu tastatură inclusă și un pen compatibil.

Prețul de vânzare este de aproximativ 300 dolari în prezent, cu o anumită reducere. Se pare că prețul întreg este de 330 dolari. Deocamdată se vinde în China. Și nu se știe dacă va avea parte de o disponibilitate globală. Cele două telefoane Poco lansate tot azi sunt disponibile și în Europa.

via Poco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep