HomeFeaturedFocusFilm biografic despre Steve Jobs cu Ashton Kutcher în rolul principal

Film biografic despre Steve Jobs cu Ashton Kutcher în rolul principal

jobs

Când am citit pe TheVerge ştirea despre un astfel de film am rămas surprins din mai multe motive. Odată, pentru că nu ştiam despre o astfel de intenţie deşi era normal ca ea să existe. La câte cărţi au apărut despre Steve Jobs după moartea lui, era normal să apară şi un scenariu şi un film în jurul lui. Doar Hollywoodul exploatează orice astfel de oportunitate, mai ales una care oferă perspective financiare foarte plăcute.

Al doilea motiv de uimire plăcută, după ce am aflat că, cel mai probabil, filmul va deveni disponibil pentru public undeva prin luna Aprilie a acestui an, a fost titlul ales pentru film: jOBS. Mi se pare o idee foarte inspirată. La fel de tare mă bucură că filmul tratează viaţa lui Steve Jobs intre anii 1971 şi 2000. Adică perioada cea mai interesantă din punct de vedere profesional. Şi în plus, nu intrăm în perioada în care sănătatea sa a fost şubrezită. De asemenea un alt mare beneficiu pentru fanii lui Steve Jobs este faptul că o parte din locaţiile în care s-a filmat sunt cele reale.

Iarăşi uimire, dar de această dată neplăcută, cel puţin în primă fază, în momentul în care am aflat că Steve Jobs va fi interpretat de Ashton Kutcher. Nu mi s-a părut deloc o alegere inspirată. Asta până am văzut poza de pe TheVerge cu cei doi alăturaţi. Din nou uimire, cei doi seamănă destul de bine, nu vi se pare? Credeţi că găseau un actor cât de cât de top care să aducă la fel de bine cu Steve Jobs? Mie nu-mi vine altul în minte.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep