HomeFeaturedFocusOrange lansează trei aparate noi sub brand propriu în Europa

Orange lansează trei aparate noi sub brand propriu în Europa

orange-lumo-4g-handset-0

Și o să încep cu partea frumoasă a acestei noutăți. Și anume că România se află în Europa, cel puțin din punctul de vedere al Orange. Chiar dacă nu se cunoaște o dată exactă de lansare, atât în comunicatul de presă cât și în reflectarea acestuia de către cei de la Cnet, se specifică foarte clar numele țării noastre, alături de Slovacia sau Spania.

Acest lucru este posibil și datorită 4G-ului disponibil în țara noastră, lucru care ne alătură Franței sau Portugaliei, ca piață pentru Orange Lumo, primul aparat al seriei, dotat cu LTE ca prim argument de vânzare. Al doilea membru al familiei vine cu un ecran mare (la un preț mic conform mesajului de marketing), adică un 4.7 inchi și se numește San Remo. Orange Nivo, este entry-level-ul cu preț mic și permisiv. Toate cele trei aparate rulează Android, au 4GB memorie internă și slot microSD.

Restul detaliilor tehnice le vom afla atunci când o dată a lansării lor va fi certă și apropiată. Important este că, spre deosebire de alte strategii de atacat piețele europene, Orange arată, ca și alte dăți, deschidere spre mai multe țări din Europa, indiferent de potențial.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep