HomeFeaturedFocusO nouă întorsătură în procesul dintre Apple şi Samsung

O nouă întorsătură în procesul dintre Apple şi Samsung

hammer

Vorbim despre o schimbare favorabilă coreenilor, care, în urma unei sentinţe date anul trecut în vară, aveau de plătit daune către Apple în valoare de peste un miliard de dolari. Se pare că judecătoarea care a instrumentat cazul respectiv, a eliberat o nouă decizie prin care pune sub semnul întrebării o parte din aceste daune.

O parte destul de importantă, adică aproape jumătate din valoarea iniţială. Mai exact puţin peste 450 de milioane de dolari le sunt refuzaţi celor de la Apple din cauya unor erori de calcul al quantumului despăgubirilor datorate de Samsung pentru încălcarea unor patente aparţinând celor din Cupertino.

Chiar dacă din punctul de vedere al produselor pe care cele două companii le livrează publicului nu vor apărea schimbări datorate procesului dintre ele, şi chiar dacă informaţiile despre acest proces pot părea plictisitoare, un lucru merită totuşi remarcat. Şi anume, că în sistemul juridic american, o singură persoană poate (şi nu se dă în spate să o facă) să îşi asume o decizie atât de importantă. Este vorba despre judecătoarea Lucy Koh, care merită tot respectul pentru această decizie. În ceea ce priveşte procesul dintre cei doi giganţi, probabil că se va continua pentru o lungă perioadă de timp. Lucru care le permite canalizarea energiei inclusiv înspre competiţii în ceea ce priveşte sediile în care se vor muta.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep