HomeFeaturedFocusUn nou jucător pe piața de smartphone: Archos

Un nou jucător pe piața de smartphone: Archos

Până acum îi cunoșteam după cele câteva tablete pe care le-au produs, acum îi vom avea în vizor și pentru că planul lor de a pătrunde și pe piața de smartphone a fost în sfârșit îndeplinit. Și această apariție se întâmplă în stil mare, cu o gamă de trei aparate ce apar simultan.

archos_smartphones

Archos 35 Carbon, Archos 50 Platinum și Archos 53 Platinum sunt primele trei aparate dintr-o serie pe care producătorul ne-o promite lungă și frumoasă. Și care, atenție mare, se lansează în primă fază în Europa. Deja îi iubesc pe cei de la Archos.

Revenind la cele trei aparate, Archos 35 Carbon, Archos 50 Platinum și Archos 53 Platinum, cifrele din denumire sunt strâns legate de dimensiunile ecranului. Câteva caracteristici sunt comune, slotul dual-sim, memoria internă de 4 GB, slotul pentru microSD și mai ales sistemul de operare Android.

Primul și cel mai mic din serie, 35 Carbon, vine cu un ecran HVGA de 3,5 inchi, un procesor Snapdragon S1 single-core de 1GHz, 512 MB de memorie RAM, și Android Ice Cream Sandwich. Frații mai mari, Archos 50 Platinum și Archos 53 Platinum, vin echipați cu procesoare quad-core Snapdragon S4 de 1,2GHz, 1GB de memorie RAM, cameră principală de 8 megapixeli și secundară de 2 megapixeli, plus Android Jelly Bean, cu display-uri qHD de 5 respectiv 5,3 inchi.

Prețurile sunt pe măsura parametrilor tehnici și anume 100, 220 respectiv 250 de dolari pentru aparatele fără conectare la vreo rețea. Aparatele, așa cum vă spuneam, vor avea lansarea comercială în Europa, în a doua parte a lunii Mai. Să vedem dacă din punctul de vedere al celor de la Archos, România este în Europa!

via Engadget

5 COMENTARII

  1. @Cristi amu…daca stau sa ma gandesc bine…in afara bateriei…si faptului ca n-am decat 768 Mb RAM (era ok daca aveam 1Gb…sau 1.5Gb…dar nah)…si faptul ca bataria ma tine doar 1.5 zile…n-am ce sa-i reprosez ieftinaturii mele (Samsung S Advance i9070).
    Ma jucam zilele trecute cu un Note 7100…in afara faptului ca are display mai mare..n-am simtit mare avantaj

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep