HomeFeaturedFocusVom avea Surface de 7 inchi?

Vom avea Surface de 7 inchi?

Microsoft Surface with Windows 8 Pro-580-100

Este o întrebare care a apărut în momentul în care cei de la Microsoft au renunțat la limita minimă de cerințe în materie de rezoluție a ecranului pentru device-urile care rulează Windows 8. Această rezoluție minimă acceptată era de 1366 x 768 pixeli.

Printre cei care au îmbrățișat teoria unui produs hardware de la Microsoft de dimensiuni mai mici, s-au aflat și cei de la Zdnet. Care cred că Microsoft și-ar dori intrarea pe piața tabletelor mici, acolo unde Nexus 7 și iPad Mini au de împărțit un grup destul de mare de utilizatori.

Mai mult, Microsoft și Barnes&Noble au înregistrat un joint-venture, denumit NewCo, cu scopul declarat de a fabrica un reader sub brandul Microsoft. Cu sistem de operare adecvat, bineînțeles. Și cum lucrurile par destul de limpezi în această direcție, singura necunoscută planează asupra denumirii pe care viitorul produs o va purta. Va rămâne în linia de produse Surface, sau vom avea un nou nume pentru acest reader. Sau, în varianta cea mai optimistă, le vom avea pe amândouă.

via Zdnet

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep