HomeFeaturedFocusLenovo vrea să înceapă expansiunea în piața globală de smartphone

Lenovo vrea să înceapă expansiunea în piața globală de smartphone

Lenovo-K900

Și primul pas este unul foarte important în această direcție. Și anume piața din Statele Unite, pe care producătorul chinez care și-a reorientat prioritățile în cadrul grupului înspre divizia de mobile, dorește să o ia cu asalt, în cel mult un an.

Partea legată de reorientarea focusului, am constatat-o încă din momentul în care Lenovo s-a arătat interesat de NEC și mai ales de divizia de mobile a acestora. Și pare o mișcare firească, în contextul evoluției pieței de PC-uri, acolo unde era altă dată punctul forte al chinezilor.

În ceea ce privește agresivitatea, faptul că se țintește tocmai piața din Statele Unite spune tot. Este, într-adevăr și un potențial uriaș pe această piață, dar și bătălia este strânsă. Cum termenul de un an până la abordarea pieței americane a venit pe cale cât se poate de oficială, din partea lui Yang Yuanqing, CEO-ul companiei, lucrurile probabil că vor dura măcar un an. Așa că pentru cei care doresc telefoanele Lenovo și în țările mai apropiate de noi, așteptarea va fi lungă.

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Lenovo este unul dintre putinii producatori care folosesc procesoare Intel pentru smartphone-uri. S-ar putea ca Intel sa sustina intrarea lor pe piata din SUA.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep