HomeFeaturedFocusSe poartă telefonul subacvatic

Se poartă telefonul subacvatic

sharp aquos

Spun asta pentru că, după ce am văzut acum câteva zile modelul Xperia ZR al celor de la Sony, care se mândrea cu această caracteristică, regăsim un astfel de telefon și în seria de aparate cu care operatorul Japonez DoCoMo atacă perioada de vară. Este vorba despre un smartphone al celor de la Sharp, Aquos Phone Zeta SH-06E pe numele său complet.

Îl aduc în atenția voastră din două motive. Pentru că este un telefon produs de Sharp, cel puțin din punct de vedere al hardware-ului, dar și pentru că șansele ca acest device să nu se limiteze doar la piața din Japonia sunt destul de mari, cel puțin conform celor de la Engadget.

În rest, impresia lăsată de caracteristicile tehnice etalate de acest smartphone Android este una comună. Vorbim despre un display IGZO 1080p de 4,8 inchi, un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1,7 GHz, o cameră de 13,1 megapixeli, un acumulator de 2600mAh, NFC. Printre caracteristicie mai ieșite din comun, TV tunner-ul încorporat atrage atenția. Niciodată nu se știe când te apucă pofta de a urmări un program TV. Mai ales că merge și sub apă.

Pentru ca aceste caracteristici tehnice să fie suficient de atractive pentru utilizatori, și să atragă suficiente venituri pentru producător și operator, este nevoie ca ele să fie însoțite de o politică comercială atractivă. Deocamdată aceste detalii nu sunt prezente, doar data apariției în Japonia, 24 Mai, fiind publică. Restul, le așteptăm curioși.

via Engadget

Articol precedent
Urmatorul articol

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep