HomeFeaturedFocusSamsug Galaxy S4 Zoom anunțat oficial

Samsug Galaxy S4 Zoom anunțat oficial

galaxy-s4-zoom-6

Cei de la Samsung s-au grăbit să risipească misterul care plana asupra lui Galaxy S4 Zoom, un soi de hibrid între smartphone și cameră foto compactă, ce își făcuse apariția în leakuri acum câteva zile și alimentase fanteziile pasionaților.

Astfel că Samsung Galaxy S4 Zoom a fost prezentat oficial. Și dacă la partea de ecran super-amoled-ul qHD de 4,3 inchi corespunde cu specificațiile tehnice vehiculate acum câteva zile, procesorul este un dual-core de 1,5 GHz, ușor mai mic decât ceea ce fusese prezis la momentul apariției pozelor. Datele care întregesc partea de smartphone sunt o memorie internă de 8GB, una RAM de 1,5 GB (în continuare mi se pare ciudată această cantitate de RAM), un Android 4.2.2. Caracteristicile de cameră foto constau într-un zoom optic de 10x și un senzor de 16 megapixeli, stabilizator de imagine și un blitz cu xenon.

Toate datele tehnice ale lui Samsung Galaxy S4 Zoom (nu o să pricep în veci de ce se cramponează cei de la Samsung de acel S4 din denumire, la fel ca în cazul Galaxy S4 Active, deși ambele sunt departe de configurația lui Samsung Galaxy S4, căruia mi se pare că i se diluează supremația în gama Galaxy) au fost întregite de o posibilă dată de lansare, în Iulie anul acesta. Deocamdată este liniște în ceea ce privește prețul acestui aparat.

samsung galaxy s4 zoom pictures

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep