HomeFeaturedFocusOvermax Solution II de 7 și de 10 inchi, modele noi cu...

Overmax Solution II de 7 și de 10 inchi, modele noi cu 3G

overmax solution II

Dacă am trăit cu impresia că Overmax și-a terminat resursele odată cu pleiada de tablete programate spre lansare în luna Septembrie, ne-am înșelat destul de amarnic. Și Octombrie se dovedește a fi o lună la fel de plină pentru olandezi, care ne aduc în atenție modelele de 7 și de 10 inchi ale gamei Solution II, programate pentru lansare undeva spre sfârșitul lunii.

Ambele tablete sunt dotate cu procesor quad-core de 1,5 GHz, 1 GB de memorie RAM DDR3, camere foto frontală de 2 megapixeli și principală, de 5 megapixeli, GPS și, atenție, dual-SIM. Lucru mai rar întâlnit la o tabletă. Tocmai pentru că sunt croite și pentru convorbiri telefonice, surata mai mare, de 10 inchi, vine și cu un set de căști incluse. Ambele tablete rulează Android 4.2.

Diferențele încep la rezoluția ecranului, cum era și firesc. Tableta de 7 inchi vine cu o rexoluție de 1024 x 600 pixeli, în timp ce Overmax Solution 10 II afișează 1280 x 800 pixeli. De asemenea, tableta de 10 inchi este dotată cu 16 GB de memorie internă, în timp ce sora ei mai mică are doar 8 GB de memorie internă. Capacitatea acumulatorilor este de 7000, respectiv 3600 de mAh, bineînțeles în favoarea tabletei mai mari.

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Overmax, ambele tablete vin cu o suită de aplicații preinstalate, unele dintre ele utile, altele dedicate consumatorilor din Polonia, acolo unde compania are o puternică prezență pe piață, cu mai puțină utilitate la noi. Deocamdată nu se știe nimic despre prețurile acestor tablete, dar, așa cum o dictează politica de preț folosită până acum, vor fi destul de prietenoase cu portofelele noastre.

Și dacă tot am vorbit de noile produse de la Overmax, de vreo săptămână mă joc cu Steelcore 10 III. Un produs care surprinde în mod foarte plăcut, atât prin felul în care se prezintă, cât și prin felul în care se mișcă, ajutat fiind de memoria RAM de 2 GB și de procesorul quad-core. Cât de curând o să revin cu detalii pe marginea acestui subiect.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep