HomeFeaturedFocusCe au in comun Apple si moda?

Ce au in comun Apple si moda?

Păi dragilor, răspunsul este simplu, dar am putea să-l complicăm interesant. Varianta simplă este dată de persoanele cu un puternic background în zona de fashion, care își găsesc loc în top-managementul din Cupertino. După Paul Deneve, fost CEO la Yves Saint Laurent, ajuns în postura de vice-președinte al Apple, o nouă figură din domeniul modei își face apariția. Este vorba despre Angela Ahrendts, fost CEO la Burberry Group.

Aceasta va ocupa o poziție nouă, special creeată pentru ea, de Head of Retail Operations și îi va raporta direct lui Tim Cook. În vârstă de 53 de ani, Angela Ahrendts va fi singura femeie din consiliul director al Apple, care va cuprinde 10 persoane. Foștii colegi au doar cuvinte de laudă la adresa celei care va completa echipa de top management a Apple începând din primăvara anului viitor.

“She is a terrific choice. She is a creative and talented leader who will add value throughout the company in addition to the retail efforts. She will be exceptionally well received by the retail employees.”

Având în vedere subiectul discutat, un titlu cancan-istic de genul „Cătălin Botezatu are o șansă la Apple!” ar putea fi digerat pe post de ironie fină. Din păcate, Tim Cook este puțin cam în vârsă pentru gusturile lui Botezatu. Asta este deja o răutate! 🙂

via Bloomberg

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep