HomeFeaturedFocusAndroid de lux: Radical R1 de la Gresso

Android de lux: Radical R1 de la Gresso

Luxul, în viziunea Gresso, se traduce în primul rând prin carcasa de titanium. Sau, pentru cei dornici de sclipici ostentativ, aur galben de 18 karate. Și sunt convins că va prinde la mulți consumatori strălucirea orbitoare a metalului prețios. Atât de puternic, încât prețul de 2300 de dolari nu va avea nici o problemă să nu se reflecte în specificațiile mai degrabă modeste ale acestui smartphone Android.

Până la specificații însă, cei mai rafinați la gust (a se citi anti-kitchi), au la dispoziție varianta de titanum, care costă doar 1800 de dolari.

Așa cum spunea, luxul nu este musai să se reflecte și în specificațiile telefonului. Un display qHD de 4,5 inchi, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o cameră de 8 megapixeli, o ciudată memorie internă de 36 GB, un Android 4.1 și suportul dual-SIM ne arată cum strălucirea aurului poate să ascundă calități modeste, fără ca acest lucru să conteze prea mult. Și, din păcate pentru noi, chestia asta e valabilă nu doar în lumea smartphone.

Nota de exclusivism care va prinde la snobi cu siguranță, este dată de seria limitată la doar 999 de bucăți în care se va fabrica acest telefon. Lucru care risipește orice umbră de îndoială care plana asupra șanselor de succes pe care acest aparat le are. Se va vinde destul de repede, pentru că există destui nebuni pe lumea asta!

via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep