HomeFeaturedFocusUn nou smartphone super-sigur la orizont

Un nou smartphone super-sigur la orizont

Domnilor, eu unul nu prea mai înghit gălușca cu telefonul super-sigur, super-criptarea datelor, super-siguranța informațiilor utilizatorului. M-am entuziasmat odată cu Quasar IV superphone, care bătea aceeași monedă, mi-a trecut, m-am resemnat, mi-am asumat riscul ca informațiile pe care le am stocate pe telefon să ajungă la vreun funcționar al vreunei agenții din vreo țară oarecare, dacă vreodată voi merita această onoare. Iar proiectul amintit mai sus a cam pălit în ultima vreme, deși suna frumușel!

Mult mai entuziaști ca mine sunt cei de la Geeksphone, care vor să rupă gura MWC-ului (că doar tot un soi de târg este) cu al lor Blackphone, care, ați ghicit, va pune accentul pe siguranța datelor utilizatorului, pe sistemul de criptare, pe o navigare sigură. Oamenii sunt aprinși, sânge latin, că doar sunt spanioli.

Mai știu eu o companie care tot cu “black” începe, care era renumită pentru o securitate mai sporită a datelor, dar care nu o duce foarte roz, ba din contră, e cam… negru viitorul!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep