HomeFeaturedFocusZiua si zvonul despre Samsung Galaxy S5

Ziua si zvonul despre Samsung Galaxy S5

E marți și exact cum estimam ieri, nu trece o zi fără un nou zvon despre Galaxy S5, un smartphone de la care utilizatorii așteaptă multe. Iar astăzi suntem de-a dreptul privilegiați, avem parte de o serie întreagă de informații, un buchet de zvonuri, un ciorchine de speculații. Nici nu știu de unde să încep.

Îmi fac curaj și vă spun că se estimează că vor fi două modele de Galaxy S5, unul cu carcasă metalică și unul cu tradiționalul plastic. Și cum metalul costă, pac, aproximativ 150 de euro în plus la acest model. Peste cei 650, cat se spune ca ar costa varianta de plastic. Două chipset-uri diferite, un Snapdragon 805 pentru varianta plasticoasă, un Exynos 6 octa-core. Un “true octa-core”, pe 64 de biți, că tot ne-am distrat noi în trecut cu formularea asta.

Stați că nu am terminat. Plasticul primește LTE, ambele telefoane vor avea display de 5,25 inchi, un AMOLED QHD de 2560 x 1440 pixeli și o cameră de 16 megapixeli. Și, bineînțeles, un Android 4.4. Dacă vi se pare că mai lipsește ceva din lista completă de specificații tehnice, nu disperați, mâine – poimâine o să iasă tot la suprafață.

BONUS. Este o zi frumoasă astăzi, așa că zvonerii ne oferă și informații despre Galaxy S5 mini, care se pare că va avea un display Super AMOLED, un Android 4.4 și va fi lansat în Iunie. Stați, avem și un BIS! Galaxy S5 Zoom se va lansa în Mai și va avea un display de 4,8 inchi cu rezoluție qHD.

În ritmul ăsta, până la sfârșitul săptămânii Samsung nu va mai avea secrete față de noi. Vom afla nu numai cum va arăta Samsung Galaxy S6, S7 mini, S8 zoom și S8,25 Active, dar cred că nici salariile membrilor board-ului nu mai rămân secrete. Iar dacă Andreea Esca folosește un Samsung, aflăm, în sfârșit, și salariul ei!

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep