HomeFeaturedFocusCrematory si Diary of Dreams completeaza line-up-ul de la ARTmania Festival 2014

Crematory si Diary of Dreams completeaza line-up-ul de la ARTmania Festival 2014

Acolo unde așteptau cuminți, atât de cuminți cât pot sta niște nume grele de trupe, Therion și Eluveitie. Așa că, dragilor, scoateți tricourile negre de la naftalină și rezervați camerele de hotel în Sibiu, pentru că ediția din 2014 a festivalului ARTmania începe să prindă contur. Și, la fel cum sunt sigur că se întîmpla și în realitate, sună bine și pe hârtie. Sau pe display. Și chiar dacă evenimentele grele (scena principală) nu se vor mai întâmpla în Piața Mare din Sibiu, culcușul vampirilor (Vampire’s Den) pe care organizatorii l-au amenajat în interiorul Complexului Balanța Sibiu, va încerca să suplinească acest lips printr-o atmosferă de excepție.

De la dragoni la zei și de la monştri la zâne, dincolo de superstițiile care învăluie controversatul subiect, cea de-a noua ediție ARTmania Festival 2014 ne invită într-o călătorie spre zonele crepusculare ale unui univers magic. Bine aţi venit în lumea duhurilor şi a vampirilor!

therion

După confirmările Therion și Eluveitie, se anunță Diary of Dreams, un legendar proiect Darkwave dintr-o zonă muzicală îndrăgită în comunitatea ARTmania. Cu 13 albume de mare valoare produse în peste 20 de ani și prima poziție ocupată în topurile genului, Diary of Dreams participă în premieră la ARTmania Festival în anul în care lansează și un nou album: “Elegies in Darkness”. Diary of Dreams va urca pe scena Vampires’ Den vineri noapte, 8 august 2014.

Tot din categoria greilor zonelor întunecate și de multă vreme așteptați la Sibiu, în acest an vom asculta Crematory, sâmbătă, 9 august, în premieră la ARTmania Festival. Crematory este cea mai populară formaţie de gothic metal a Germaniei cu o carieră muzicală de peste 23 de ani. Nici un album Crematory nu se aseamănă cu precendentul, iar noul material lansat in 2014, Antiserum, experimentează în zona de EBM/techno și completează sound-ul clasic al trupei. Pentru prima apariție la ARTmania Festival ne așteptăm să ascultăm un mix de piese vechi și noi.

crematory

Eluveitie și Diary of Dreams vor cânta vineri, iar Crematory şi Therion vor urca pe scena Vampires’ Den sâmbătă, în premieră absolută pe scena festivalului.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile exclusiv abonamente în rețelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Prețuri în limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioadă de distribuție: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei. În cazul epuizării unei categorii, distribuitorii vor activa automat următoarea categorie de preț. Biletele speciale pentru evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie vor fi disponibile în curând. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep