HomeFeaturedFocusOnePlus One anuntat oficial

OnePlus One anuntat oficial

Și mai important, arătat oficial. Nu de alta, dar despre acest smartphone care chiar reușește să impresioneze la prima apariție, au tot fost făcute publice informații, toate pe cale oficială. Astfel că, deși toată lumea interesată de subiect știa cam tot ceea ce era de știut despre acest telefon, aspectul său era încă străin. Acum nu mai este!

În ideea de a face “cel mai ușor smartphone de 5,5 inchi din lume” materialul folosit este magneziu. Partea cea mai frumoasă legată de acest Android de top este dată totuși de preț. Care, după părerea mea, reprezintă o mare palmă dată HTC și Samsung și care ne demonstrează că promisiunile lui Pete Lau nu au fost făcute în zadar. O să încerc să vă și explic. Pentru numai 299 de euro primiți un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 801 (8974AC), un quad-core de 2,5 GHz, 3 GB de memorie RAM, un display full HD de 5,5 inchi, o memorie internă de 64 GB, un Android 4.4 KitKat, o cameră de 13 megapixeli și un acumulator de 3100 mAh. Va mai exista și o versiune cu doar 16 GB de memorie internă, la un preț de 269 euro.

Partea și mai frumoasă legată de acest smartphone promițător, este dată de disponibilitatea sa globală. Într-o primă fază, terminalul va fi disponibil în Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Statele Unite, Suedia și Taiwan. Cu o etapă a doua foarte apropiată de prima și mult mai amplă geografic vorbind. Dacă se comportă bine și în teste, un astfel de telefon este cu siguranță un hit!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep