HomeFeaturedFocusPazea! Xiaomi porneste ofensiva comerciala!

Pazea! Xiaomi porneste ofensiva comerciala!

Eu m-am înfierbântat rapid la vederea acestei știri, dar mi-am revenit repede. Nu de alta, dar dintre cele 10 piețe noi pe care Xiaomi le va ataca cu gama proprie de smartphone-uri anul acesta, cea mai apropiată de noi este Rusia. Adică tocmai aia pe care nu am vrea-o chiar atât de apropape. Și care se cam apropie!

Așa că până la pașii ulteriori, din 2015, care vor cuprinde și alte țări, ne vom uita la Turcia, că vorba aia, am ajuns aliați în NATO, prinsă și ea de Xiaomi în primul val. Alături de India, Brazilia, Rusia, Mexic, Malaezia, Filipine, Indonezia, Thailanda și Vietnam. Până la acest moment, Xiaomi se vindea în China, Taiwan, Hong Kong și Singapore.

Între timp, având în vedere această expansiune comercială a Xiaomi, nu putem să nu remarcăm traseul acestei companii intrată pe piața de smartphone acum patru ani și care, pe piața proprie, în China, se situează deasupra Apple ca și cotă de piață, cu șapte procente. Sper la modul cel mai sincer și fără nici o urmă de ironie, că voi avea ocazia să văd și branduri românești făcând astfel de pași.

via Bloomberg

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep