HomeFeaturedFocusHTC One de plastic, prezentat oficial la nivel global

HTC One de plastic, prezentat oficial la nivel global

Modelul pe care HTC îl poziționează ca fiind concurentul lui Galaxy S5 (manevră menită să îl ridice mai sus pe One M8, dată fiind carcasa sa metalică), poartă denumirea de One, dar de această dată E8. Nu sunt convins că este o manevră sănătoasă din partea HTC, pentru că E8 poate lovi în vânzările lui M8, dată fiind diferența de preț. Parcă suntem la șah cu atâtea nume de cod!

În spatele plasticului atât de mult vehiculat, se ascund cuminți un chipset Snapdragon 801 (cu o mică discuție pe marginea frecvenței celor patru nuclee), o memorie RAM de 2GB, una internă de 16 GB, o cameră de 13 megapixeli și una de 5 megapixeli, probabil aceleași ca și la HTC One mini 2 (ce nume inspirat) și un acumulator de 2600 mAh. La nevoie, tot în spatele plasticului se poate ascunde și un al doilea SIM. În fața plasticului se găsește un display Super LCD3 de 5 inchi și 1080p. V-ați săturat de plastic?

Stați că mai am! Varianta de plastic, E8, este o idee mai groasă (9,9 mm) față de M8 (9,4 mm), dar mai ușoară 145 de grame în comparație cu 160 de grame cât are M8-ul. Dacă diferențele de jumătate de milimetru sau de 15 grame vă lasă reci (și pe orice om normal ar cam trebui să îl lase rece), poate vă sensibilizează diferența de preț. E8 costă 450 de dolari în comparație cu 520 cu cât se vinde One M8. E drept, sunt prețuri pentru China, dar chiar și așa, ne putem face o idee despre diferența de preț dintre cele două. Diferență care, trebuie să o mai spun odată, s-ar putea să fie periculoasă pentru M8.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep