HomeFeaturedFocusTesla si autoritatile

Tesla si autoritatile

Dacă tot a fost pe buzele tuturor prin decizia de a partaja gratuit patentele deținute cu orice producător de vehicule electrice (o chestie cu implicații mai mari decât ceea ce se vede la prima vedere), hai să îi pomenim și noi pe cei de la Tesla, dar cu altele. Vorbeam cu ceva vreme în urmă despre decizia autorităților din New Jersey de a interzice comercializarea directă a vehiculelor Tesla și restricționarea posibilităților doar la vânzarea prin dealer-i.

Ei bine, se pare că această decizie a fost anulată, compania având liber la vânzarea prin propriile magazine. Este a doua veste bună pentru Tesla, după ce New York-ul a luat o decizie similară. Nu prea se precizează nimic despre posibilitatea de a mai deschide noi magazine în statele respective, sau limitarea la cele deja existente, dar, chiar și cu aceste mici dedesupturi, este totuși o victorie pentru producătorul de vehicule electrice.

tesla-model-x

Și, parcă pentru a celebra-o, însuși Elon Musk a ieșit la rampă și a anunțat că, împotriva tuturor zvonurilor, SUV-ul la care compania lucrează este în grafic și că anul viitor va avea loc lansarea oficială. Este vorba despre Tesla Model X, care poate fi o soluție interesantă pentru cei care preferă un SUV dar dau dovadă și de grijă pentru mediu. Pentru că mai sunt și din ăștia!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep