HomeFeaturedFocusElon Musk doneaza 1 milion de dolari pentru muzeul Tesla

Elon Musk doneaza 1 milion de dolari pentru muzeul Tesla

Nu muzeul vehiculelor electrice pe care le produce sub brandul Tesla, ci muzeul în memoria savantului Nikola Tesla, de la care a împrumutat numele, care se va ridica pe locul fostului laborator al acestuia din Long Island. Și uite așa apare încă un motiv pentru care îmi place omul ăsta. Se concretizează o promisiune făcută cu ceva timp în urmă, prin care Musk se angaja să se implice în susținerea acestei inițiative, arătând astfel că este un om care își respectă angajamentele. Uite de aia îmi place mie de Elon Musk și de vehiculele electrice Tesla pe care le produce compania sa!

Pe lângă donația respectivă, se pare că legătura dintre celebrul savant și marca de vehicule electrice va fi subliniată și de instalarea unui super-charger pentru toate mașinile Tesla chiar în parcarea muzeului respectiv. Totuși, parcă prima parte a veștii este mult mai importantă, mai ales în preajma aniversării a 185 de ani de la nașterea lui Nikola Tesla.

Este de apreciat și implicarea lui Matthew Inman în această inițiativă cu construirea muzeului. Este omul care l-a atras pe Elon Musk în proiect, făcând evidenta legătură de nume dintre cercetător și brand-ul auto.

via Inhabitat

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep