HomeFeaturedFocus38 de noi locații alpine primesc harta pârtiilor de schi pe Google...

38 de noi locații alpine primesc harta pârtiilor de schi pe Google Maps

image

Nici nu a trecut bine anunțul legat de Trekker, serviciul similar Street View pentru cărările montant și Google mai vine cu ceva nou: a făcut hărți și pentru pistele de schi, pe care le-a adăugat începând cu luna octombrie 2013. Acum a mai pus încă 38 de locații, din SUA.

Cu hărțile pentru pistele de schi realizate, aplicațiile pentru iOS și Android au primit undă verde. Așa că oricine dorește poate să se folosească de informațiile oferite cu dărnicie de către Google și să își planifice excursiile la schi. Pe Google Maps, trasele de schi sunt marcate cu albastru, verde și negru ca să detalieze dificultatea lor – poate la americani se folosește verde în loc de roșu, că eu nu am văzut în Europa pârtii verzi.

image

Punctele de interes nou adăugate sunt:

Probabil că vom asista la noi adiții, puțin probabil în sezonul acesta de schi. Poate că la anul harta va fi mult mai bogată și va cuprinde și locații mai accesibile pentru noi.

Cu astfel de informații accesibile mai ușor încep să mă gândesc serios să îmi cumpăr o pereche de ochelari de schi cu Android din seria Recon:

Nouă este și facilitatea de a vedea panorame de pe pârtiile de schi prezente pe Google Maps.

image

Mai multe detalii despre hărțile cu pârtiile de schi puteți citi în blog post.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep