HomeFeaturedFocusDownload Windows 8.1: pentru Windows 8 sau 8.1 Developer Preview

Download Windows 8.1: pentru Windows 8 sau 8.1 Developer Preview

Astăzi este ziua în care Windows 8.1 e disponibil în mod gratuit pentru toți utilizatorii de Windows 8 sau 8.1 Developer Preview. Cine vrea să treacă spre Windows 8.1 (și recomandarea noastră este să faceți asta!), are de ales între a face un reinstall folosind noul kit de Windows 8.1 (de mâine se va putea descărca/comanda) și vechea cheie de licență pentru Windows sau poate să folosească un link din Windows Store ce va aduce Windows 8.1 sub forma unui update.

Am trecut deja prin procesul de upgrade pe o tabletă Surface RT cu Windows RT și nu am întâmpinat niciun fel de probleme. Documentele au rămas tot pe tabletă, aplicațiile au fost reinstalate și puse pe ecran exact așa cum erau în momentul pornirii update-ului.

Operația poate dura și până la 30 de minute în funcția de lățimea de bandă pe care o aveți la internet și puterea de procesare din PC/laptop.

Link-ul de download pentru instalarea din Windows Store, cea care va păstra documentele și aplicațiile este aici.

Baftă!

SFAT: Ca să fiți siguri că nu pierdeți organizarea ecranului principal faceți-i înainte o captură de ecran. Doar să vă amintiți cum era înainte de update!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

11 COMENTARII

  1. Hai nu zau…rulez un debian (cu tot cu GUI) pe un PII/300 MHz…ia ghici cand a fost lansat procesorul.
    Microsoft VIsual Studio 2005…o da rau cu rateruile…n-am reusit sa-mi compilez proiectul la care lucrez…trebuie rescris in totalitate.

  2. @Ioane In ce sens ca totul merge mai bine? Nu de alta…dar am un calculator aici cu Windows 8…si il pornesc in fiecare luna (ca sa nu pierd licenta…si sa fiu scos din domeniu)…si iote ca are deja 20 Gb (huh?). Merge foarte bine…pacat ca nu mai ii compatibil cu hardware-ul din sistem (sysadmin-ul de aici a ramas masca ca a reusit sa-l faca sa porneasca pe un sistem vechi de 4 ani).
    Si totusi…in ce sens merge mai bine? Nu mai poti folosi aplicatiile vechi (adica alea facute in Ianuarie…)…prin urmare ramane mai curat?

    P.S. Stiu ca nu-ti place unity…prin simplul fapt ca nu-i facut de microsoft…ca daca era facut de microsoft…of ce minunatie era.
    P.S.S. Nici mie nu-mi place unity…prefer mate/xfce4

    • @bolovan
      In toate sensurile. Porneste mai repede, aplicatiile se deschid instant, nu mai sta sa incarce milioane de chestii etc.
      Nu m-am prins?! e incompatibil, da a pornit cu un hardware vechi de 10 ani? Nici pe Linux nu reusesti asta.

      Ce aplicatii vechi nu mai pot folosi? M-ai cam pierdut aici.

  3. @bolovan
    Pe buildul asta nou merge totul mult mai bine. Testat de mine pe 3 sisteme diferite: castig de viteza, spatiu, stabilitate.

    Interfata … o chestiune de preferinta. Nu trebuie sa iti placa ca sa o folosesti :). Nici mie nu imi place Unity si ca urmare nu mai folosesc Ubuntu. Am ramas pe MacOS

  4. =)) Compatibilitatea istorica de la microsoft. Un build nou…si tot ce-i vechi crapa.
    Si cand te gandesti cati fraieri il cumpara…

    P.S. Ioane ce-i cu interfata asta? Arata de parca …nu cred ca am voie sa spun public asemena cuvinte. Dar ii groaznica (ca sa fiu indulgent…)

  5. Toate bune și frumoase. Dar aplicația SkyDrive în mod desktop nu mai merge orice aș face, deși este instalată. Era utilă in System Tray. Nu am mai găsit link de download pe web pentru reinstalare. Ceva poticneli si ls app Pictures când accesează SkyDrive.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep