HomeFeaturedFocusUpdate de firmware pentru Galaxy Gear face ceasul mai atractiv aducand mai...

Update de firmware pentru Galaxy Gear face ceasul mai atractiv aducand mai multe notificari pe ecran

image

Samsung a lansat un update pentru ceasul inteligent Galaxy Gear prin care mai remediază câteva din scăpările criticate de toți cei ce au folosit smartwatch-ul. În review-ul pentru Galaxy Gear publicat deja pe mobzine.ro aminteam și eu de faptul că una din principalele funcții ale ceasului – adică notificarea legată de diferite email-uri, status-uri pe rețele sociale – nu funcționează așa cum era de așteptat.

Între timp, entuziaștii de pe XDA Developers au luat problema în propriile mâini și au venit cu o soluție care permitea trimiterea de informații complete către ceas pentru aproape orice aplicație instalată pe smartphone-ul Galaxy Note 3. Este vorba despre ATN Manager, disponibilă pentru download pe XDA Developers.

De pe SamMobile aflu că și Samsung a ascultat părerile utilizatorilor și a venit cu propriul update V700XXUAMK7, care în esență face cam același lucru. De la SMS-uri la email și alte tipuri de notificări, utilizatorul poate să selecteze ce vrea să ajungă și pe ecranul ceasului inteligent și în plus, să vadă exact ce informație a sosit (corpul mesajului, al email-ului, al twitt-ului) direct pe smartwatch.

E un salt imens în funcționalitate pe care Samsung reușește să îl aducă cu doar un simplu update de firmware – de ce oare nu a făcut asta încă de la lansare, îmi scapă.

image

În momentul ăsta sunt din nou curios să văd cum funcționează Galaxy Gear. Și dacă un simplu update poate să mă facă să îmi schimb părerea din review, sau mai bine aștept Galaxy Gear v2.0.

Oricum, dacă aveți un Galaxy Gear puneți rapid update-ul că e de bine!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep