HomeFeaturedFocusSamsung vine cu o noua strategie pentru Smart Home

Samsung vine cu o noua strategie pentru Smart Home

SmartHome_0103_imagestyle_ENG_1

Înainte de CES Samsung anunță deja o nouă eră în ceea ce înseamnă Smart Home: nu doar TV sau telefone/tablete. Smart Home, va interconecta televizoare, electrocasnice inteligente cu tablete și smartphone-uri într-o singură platformă, doar că acum Samsung a decis să ofere și altor producători de gadget-uri posibilitatea de a se integra în Smart Home – adică serviciile nu vor mai fi exclusive Samsung. Un lucru inteligent după părere mea.

Elementul central al Smart Home va fi o singură aplicație care se va conecta la toate sistemele inteligente (inclusiv cele din wearable – ceas, șosete, papuci sau ce o vă mai avem) din casă printr-un backend în cloud. Smart Home o să aibă și opțiuni de control vocal (cum altfel?!) – adică se va putea vorbi cu electronicele din casă și ele (mai exact sistemul Smart Home) vor ști automat cum să își ajusteze modul de funcționare: adică luminile se vor stinge, căldura se diminuează etc.

Sau dacă veți dori să vedeți ce se întâmplă prin casă – adică să vă conectați la TV-ul cu cameră web sau la sistemul de supravegehre, treaba e posibilă via smartphone/tabletă. Poate chiar și ceas. Poate că odată pornit CES-ul o să vedem și ceva demo-uri cu noul Smart Home.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep