HomeFeaturedFocusOdata cu lansarea iPhone 6, Microsoft ofera acum 30 GB gratuiti de...

Odata cu lansarea iPhone 6, Microsoft ofera acum 30 GB gratuiti de stocare in OneDrive

image

De sămbătă dimineața toți utilizatorii serviciului de stocare în cloud OneDrive ce folosesc opțiunea camera roll (adică au instalat clientul OneDrive pe Android, iOS și Windows Phone sau Windows 8 și s-au asigurat că pozele sunt salvate acolo) primesc în plus un bonus de 15 GB gratuit. Asta face ca pentru cei ce au o subscripție normală, gratuită, spațiul de stocare disponibil este de 30 GB plus eventualele bonusuri primite.

Utilizatorii entuziaști care au primit și bonusul de loialitate (foloseau SkyDrive încă de la început) și bonusul de entuziast post să aibă acum undeva la 60 GB de stocare în regim gratuit.

one drive

De ce e important? E important pentru că dacă vă îngrijorează spațiul de stocare de pe telefon/tabletă, prin sincronizarea cu OneDrive puteți să mai puneți acolo din fișiere și poze, urmând ca atunci când aveți nevoie de ele să le puteți descărca rapid.

Și la fel de important, odată sincronizate în OneDrive, TOATE documentele devin disponibile automat pe toate sistemele în care OneDrive e configurat. Eu folosesc OneDrive pe Windows Phone (Lumia 1520) și pe Android (HTC One M8) iar orice poză sau document creez acolo ajunge să fie disponibil instant în galeria de poze pe care o pot accesa și de pe laptop/tableta Surface. Mă scutește de munca de sincronizare manuală a pozelor.

Promoția Microsoft durează până la sfârșitul lunii septembrie și e deschisă utilizatorilor de iOS, Android și Windows Phone. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați clientul OneDrive și să activați salvarea automată a pozelor din camera roll pe OneDrive!

Detalii mai multe găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep