HomeFeaturedFocusFOTO: El este BlackBerry Venice!

FOTO: El este BlackBerry Venice!

Despre acest terminal s-a tot vorbit în ultima vreme, că este un slider, că are ecranul protejat cu sticlă 2.5D, că este primul BlackBerry care va rula Android (și din fotografii așa se pare). Însă ce ar fi vorbele, fără niște imagini care să le susțină. Așa cum era de așteptat, o abundență de imagini reale cu un terminal care pare a fi BlackBerry Venice cu Android (sau cum se va numi el în momentul anunțului oficial, care, pare să fie iminent).

Deocamdată să ne bucurăm de aceste poze care ne înfățișează un smartphone care pare să fie capabil să scoată compania canadiană din impas: are și tradiționala tastatură fizică, poate să fie și un full-touch așa cum este la modă și vine și cu cel mai popular sistem de operare, care asigură accesul la cea mai mare colecție de aplicații. Ori, John Chen, CEO-ul BlackBerry, tocmai aici insista că este problema sistemului propriu de operare, în lipsa de aplicații.

Deocamdată, BlackBerry Venice pare să fie colacul salvator pentru companie. Să vedem doar dacă este capabil să suporte greutatea victimei.

bb venice 02

bb venice 03

bb venice 04

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep