HomeFeaturedFocusUn nou strain exotic la orizont: Zopo

Un nou strain exotic la orizont: Zopo

Din când în când avem parte de câte un producător chinez de talie mică ce reușește să surprindă prin câte un terminal cu specificații de flagship combinate cu un preț cu mult mai atractiv. De această dată nu avem informații legate de prețul viitorului astfel de terminal care va veni de la Zopo, însă specificațiile tehnice pe care acesta se zvonește că le va avea, arată foarte bine. Trebuie ținut cont însă că este vorba despre informații neoficiale, scurse câtre presă prin diferite surse mai mult sau mai puțin credibile. Cu doza de rezervă de rigoare, trebuie să admitem că viitorul terminal Zopo arată bine!

Mai ales pentru fanii phablet-urilor, pentru că vorbim despre un ecran de dimensiuni mari.  Mai exact 6 inchi, puțin cam mult pentru gusturile mele, la rezoluție QHD. Asezonat cu un chipset MediaTek Helio X20, cu o memorie RAM de 4 GB, cu un cititor de amprentă digitală și cu o cameră foto principală de 20 de megapixeli, terminalul are toate șansele să fie apreciat și să facă o figură frumoasă. Măcar la nivelul pieței din China, pentru că îmi vine destul de greu de crezut că va ieși din peste granițele acestei țări.

La capitolul informații comerciale, avem o estimare de lansare oficială pentru primul trimestru al anului viitor. Așteptarea este destul de lungă. Iar în ceea ce privește aspectul fizic, mie telefonul îmi seamănă cu HTC One M9.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep