HomeFeaturedFocusGigaset a prezentat trei telefoane noi la Berlin

Gigaset a prezentat trei telefoane noi la Berlin

Un nume relativ nou pe piața europeană de smartphone, Gigaset, compania care a achiziționat fosta divizie de mobile a Siemens, a anticipat în forță IFA-ul care stă să înceapă în forță și a prezentat trei terminale noi. Este vorba despre Gigaset ME, Gigaset ME Pure și Gigaset ME Pro, ultimele două, evident, variații ale eroului principal. Sunt telefoane care rulează Android (5.1 Lollipop), au o carcasă de aliaj de aluminiu și un design destul de apropiat de seria Galaxy S de la Samsung.

gigaset me

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, Gigaset ME vine cu un display de 5 inchi și 1080 x 1920 pixeli (441 ppi densitate), protejat de Gorilla Glass 3. Un chipset Qualcomm Snapdragon 810 pulsează în interior, cu procesor octa-core ținut în frâu la 1,8 GHz, cel mai probabil pentru a evita problemele cu supra-încălzirea și cu un GPU Adreno 430. Memoria RAM este de 3 GB, stocarea internă de 32 GB, cuplul de camere foto de 16 și de 8 megapixeli. Acumulatorul are capacitatea de 3000 mAh (QuickCharge 2.0), iar printre feature-urile de remarcat se numără cititorul de amprentă digitală, abilitățile dual-SIM sau conectivitatea LTE.

Versiunea Pure, care se adresează celor cu un buget limitat, taie din memoria RAM, care rămâne la 2 GB, din stocarea internă, care ajunge la 16 GB, coboară rezoluția camerei foto principale la 13 megapixeli și schimbă chipset-ul cu un Snapdragon 615. Surprinzător, acumulatorul crește până la capacitatea de 3320 mAh.

Așa cum îl trădează numele, Pro vrea să fie vârful de gamă. Vine cu un display mai mare față de Gigaset ME, de 5,5 inchi (dar păstrează rezoluția), duce camera foto principală la 20 de megapixeli și acumulatorul la 4000 mAh.

Deocamdată au fost făcute publice doar detalii comerciale despre Gigaset ME, care este deja disponibil în Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Spania, Italia, Polonia și Turcia, la un preț de aproximativ 470 euro. Sunt destul de convins că Gigaset va intra și pe alte piețe, cum sunt convins și că îl vom vedea destul de repede și pe la noi, oficial sau mai gri. Nu îmi dau seama încă dacă prețul pentru Gigaset ME (despre Pure și Pro nu se cunosc astfel de detalii) este unul corect, sau se găsesc și alternative mai rentabile.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep