HomeFeaturedFocusUpdate de Glance in Windows 10 Mobile Store

Update de Glance in Windows 10 Mobile Store

glance

Azi am văzut în Windows Store trei update-uri: Glance, Touch și Motion. Cel mai interesant mi se pare Glance for Windows 10 Mobile care aduce o interfață grafică optimizată pentru Windows 10 Mobile și cu opțiune extinse de configurare. Nu aș zice că arată neapărat mai bine ci că a primit design-ul de interfață care să îi permită să se integreze cu Windows 10 Mobile.

Glance e aplicația prin care se pot afișa informații interesante plus data/ora pe ecranul unui aparat Lumia atunci când el este blocat. Conform Microsoft prin Glance se obține combinația perfectă între informație și consumul de energie.

Dacă nu ați primit încă update-ul de Glance mergeți aici și descărcați-l.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Într-adevăr, versiunea actuala de wp 10 este declarata ca finala sau aproape dar e clar ca e departe ce se dorește de la wp.La update un Store am pana acum patru aplicații de sistem care au eroare, contul exchange se actualizează si nu prea,si ar mai fi. Mai sper ca se vor mobiliza si vor reușită faca din wp10 un succes. Daca nu va trebui să mă orientez spre altă platformă….

  2. Actualizarea de azi a adus un minus posibilitatii de a personaliza ecranul de verificare rapidă pe WP 10. Personal am utilizat Glance background beta pe care actualiarea asta afurisită a făcut-o nefuncțională.
    Glance background beta oferea posibilitatea afișării a 4 poze, și o paleta largă de culori in comparatie cu o poza pe alb negru sau color ce oferă Glance integrat in OS. Puteau măcar să o copieze pe Glance background dacă nu au fost in stare sa aducă ceva competitiv. Ăștia de la microSoft repara un lucru si strica 10!
    La viteza si calitatea cu care se misca cred că o sa se aleagă praful de Microsoft Mobile cat de curând.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep