HomeFeaturedFocusVivo X6 prezentat oficial, vine fara memorie video

Vivo X6 prezentat oficial, vine fara memorie video

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, care făceau din Vivo X6 primul smartphone cu memorie video dedicată, telefonul nu oferă o astfel de caracteristică inedită. Mai corect spus, deși vine în două variante, pentru a satisface cât mai multe gusturi, niciuna dintre acestea nu prezintă asemenea specificație remarcabilă pentru un dispozitiv mobil. Așa că până la o asemenea grozăvie, mai avem de așteptat. Chiar și așa, Vivo X6 și fratele său mai mare, Vivo X6 Plus, merită trecute în revistă.

Elementele comune ale celor două terminale sunt date de chipset-ul cu procesor octa-core de 1,7 GHz, de cantitatea de memorie RAM de 4 GB, de cumplul de camere foto de 13 și de 8 megapixeli, de senzorul pentru citirea amprentei digitale, de construcția metalică și de sistemul de operare, un Funtouch OS care rulează peste un Android 5.1 Lollipop.

Vivo-X6

Vivo X6, varianta simplă, vine cu un ecran de 5,2 inchi, full HD (1080 x 1920 pixeli), o stocare internă de 32 GB și un acumulator de 2700 mAh. Vivo X6 Plus, propune un display de 5,7 inchi, care are aceeași rezoluție. Stocarea internă crește la 64 GB, acumulatorul la 3000 mAh (se pare că există și o versiune cu 4000 mAh). În plus, apar și câteva caracteristici inedite pentru un smartphone, legate de partea audio. Un chip audio ES9028 cu amplificator ES9603 și un chip YAMAHA YSS-205X pentru digital surround sound. Și versiunea de bază, Vivo X6, propune un chip audio dedicat, un model ceva mai slab, un Asahi Kaisei AK4375A.

Legat de prețuri, acestea pornesc de la 390 dolari pentru Vivo X6 și ajung până la 500 dolari pentru X6 Plus cu acumulator de 4000 mAh. Valabile, bineînțeles, în China, acolo unde telefonul va fi disponibil în primă fază, undeva pe 6 decembrie. Să sperăm că această primă fază nu rămâne și ultima.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep