HomeFeaturedFocusVivo X6, primul smartphone cu memorie video dedicata?

Vivo X6, primul smartphone cu memorie video dedicata?

Este o informație aflată deocamdată la stadiul de zvon, de speculație. Și nu este singura caracteristică tehnică de excepție pe care acest super-telefon o va avea. Bineînțeles, cu rezerva de rigoare asupra sursei informațiilor. Dacă acest dispozitiv se va concretiza așa cum arată el astăzi în descrierile făcute, atunci va reprezenta cu siguranță un adevărat flagship care va da tonul la un nou trend în zona asta, de smartphone, acolo unde, de cele mai multe ori, potențialul cumpărător se uită la specificațiile de pe hârtie, fără să se întrebe mai înainte dacă are nevoie de toate aceste resurse în activitățile pe care le desfășoară cu dispozitivul său.

Tocmai pentru că reprezintă și un exercițiu de imagine pentru Vivo, în X6 se pare să s-au pus cele mai bune specificații pentru un smartphone menit să atragă atenția asupra sa (și implicit a brand-ului pe care îl poartă). Un display de 6 inchi cu rezoluție QHD și cu tehnologia Force Touch, un chipset MediaTek Helio X20 (cu procesor deca-core), o memorie RAM de 4 GB, o memorie video dedicată, de 1 GB, așa cum spuneam în introducere (și care reprezintă marea inovație și o premieră), o cameră foto principală de 21 de megapixeli și un acumulator de 4000 mAh, fac împreună o configurație greu de ignorat pe piața de smartphone, chiar dacă vine de la un nume nu foarte cunoscut. De obicei așa se întâmplă, premierele spectaculoase le aduc jucătorii mici.

Un Android 5.1 Lollipop și un buton hardware dedicat pentru cameră sunt celelalte specificații despre care avem cunoștiință. Nu vă înfierbântați excesiv pe marginea acestui subiect, informațiile nu au foarte mult suport real. Pe de altă parte, zvonurile dau acest flagship ca fiind anunțat săptămâna viitoare, așa că ar trebui să vedem atunci cât din el este realitate.

via TechRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep