HomeFeaturedFocusLenovo P1 Turbo disponibil la precomanda

Lenovo P1 Turbo disponibil la precomanda

Este vorba despre versiunea Pro a lui Lenovo Vibe P1, care a tot fost prefațată încă din toamna anului trecut, de la începutul lui septembrie, dar a tot întârziat să apară. Iată că într-un târziu și-a făcut și apariția oficială, fără prea multă agitație, devenind disponibil la precomandă. Deocamdată în India, sperăm noi și în alte zone geografice, ceva mai apropiate de țara noastră. Prețul la care acesta este pus în vânzare este destul de confuz, așa că nu m-aș mira ca ceva să nu fie tocmai corect.

Din punct de vedere tehnic, telefonul vine echipat cu un display de 5,5 inchi și rezoluție FullHD, în spatele căruia se ascunde un chipset Snapdragon 615. Memoria RAM este de doar 2 GB, stocarea internă de 32 GB (se pot adăuga încă 128 prin microSD), camerele foto sunt de 13 și respectiv de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop, iar acumulatorul (și aici vine marele plus) este de 5000 mAh și suportă Quick Charge 2.0. Există chiar și un senzor de amprentă.

Una peste alta, o configurație chiar interesantă căreia chiar aș vrea să îi alătur un preț, lucru deocamdată imposibil. Vom sta cu ochii pe acest terminal și mai ales pe o eventuală expansiune comercială de-a sa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep