HomeFeaturedFocusSamsung anunta tableta Galaxy Tab J

Samsung anunta tableta Galaxy Tab J

Galaxy-Tab-J

Așa cum o trădează și numele, este vorba despre un entry-level. O tabletă de 7 inchi care are ca singur argument în fața potențialilor cumpărători prețul mic. Aici am eu o observație de făcut, un preț de aproximativ 185 dolari (valabil în Taiwan, acolo unde a fost prezentată tableta), nu este tocmai mic, iar dacă luăm în calcul taxele care se vor adăuga pe drumul înspre Europa, cred că putem spune liniștiți că există și alte variante, mai avantajoase pentru utilizator.

Dar haideți mai bine să vedem împreună ce oferă Galaxy Tab J de acești bani, pentru a putea trage împreună concluziile. Un ecran de 7 inchi PLS (un fel de IPS de la Samsung) cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli (216ppi densitate), ascunde în spatele său un procesor quad-core de 1,5 GHz, asortat cu o memorie RAM de 1,5 GB. O stocare internă de doar 8 GB este salvată parcă de slotul microSD. O cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli, par a mai spăla din rușine, deși nu aici era nevoie de plusuri. Până la urmă este o tabletă, este destul de puțin probabil ca cineva să o folosească în principal pentru poze. Un plus la puterea de calcul ar fi fost mult mai util.

Un acumulator de 4000 mAH și o greutate de 289 grame sunt ultimele detalii despre acest produs, pe care eu îl consider în continuare puțin supraevaluat (o manevră tipică pentru Samsung de cele mai multe ori). Tableta va deveni disponibilă de la începutul lunii viitoare.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep