HomeFeaturedFocusUn Android compact sta sa apara. Sa fie de la OnePlus?

Un Android compact sta sa apara. Sa fie de la OnePlus?

oneplus-3-camera

Se pare că visul fanilor Android care tânjesc după un compact real, nu după versiunile mini pe care le lansează marii și micii producători deopotrivă și care taie, pe lângă dimensiuni, și specificațiile tehnice ale aparatelor, este pe cale să se împlinească. Un terminal cu Android a fost listat în GFXBench (motiv pentru care am scris ca este aproape de lansare) și se prezintă destul de bine. Un display de 4,6 inchi și rezoluție full HD este un semn destul de clar în această direcție, iar o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 820 și memorie RAM de 6 GB este o certitudine că micul monstru merge pe o nișă destul de mare, pe care ultima prezență notabilă a fost Sony Xperia Z5 Compact, un telefon lansat în urmă cu un an. Iar iPhone SE care se lăuda că ar fi singura opțiune notabilă pentru cei care preferă ecranele mici va avea acum un concurent serios, o alternativă cu Android.

Chiar dacă informațiile nu sunt foarte clare atunci când vine vorba despre producătorul acestui smartphone, istoricul altor listări făcute pe GFXBench pare să ducă spre ideea că micul erou este OnePlus 3 Mini. Ce este oarecum mai clar din informațiile scăpate, este faptul că terminalul va avea o capacitate internă de stocare de 64 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli (unul dintre elementele care au condus înspre ideea de OnePlus 3 Mini, senzorul identic cu cel de pe OnePlus 3). Plus o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Cum informațiile sunt încă destul de incerte, cred că ar trebui să ne ținem entuziasmul în frâu până la o confirmare ceva mai oficială.

Până atunci eu unul mă bucur că apare în sfârșit un răspuns la iPhone SE, pentru că prea se lăuda Apple la lansarea acestui smartphone de parcă reinventase roata.

UPDATE: OnePlus a dezmintit acest zvon. Fie a fost doar o farsa grosolană, fie flagship-ul compact va veni de la alt producător.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep