HomeFeaturedFocusHagen Connected, un smartwatch aratos de la Skagen

Hagen Connected, un smartwatch aratos de la Skagen

hagen connected

Ca de obicei atunci când vine vorba despre un ceas inteligent, primează aspectul. Pentru că, ne place sau nu, ceasul este și un accesoriu fashion. Iar la acest capitol, Hagen Connected nu are cum să nu placă. Este elegant și pare a se potrivi la orice ținută. Însă pentru acest lucru plătește un preț. Nu are un ecran touch, este un ceas analog cu funcții smart. Și atunci, notificările sunt transmise utilizatorului prin intermediul vibrațiilor. Însă informațiile legate de aceste notificări vor lipsi, motiv pentru care rămân în continuare la Huawei Watch, ceasul smart care m-a cucerit.

Pe lângă notificările aduse prin vibrații (pe care utilizatorul și le poate seta pentru a face distincție între mesaje sau mail-uri), ceasul are și funcții de monitorizare a activităților. Ba chiar are integrat în cadranul mare și un cadran dedicat contorizării pașilor. Partea de monitorizare a fost dezvoltată în parteneriat cu Misfit, iar aplicația care le integrează, Skagen Link, este compatibilă atât cu terminale Android, cât și cu iPhone-uri.

skagen hagen connected

Ceasul (în eventualitatea în care vă face cu ochiul) va fi disponibil începând chiar de luna aceasta, la un preț recomandat de producător de 195 dolari.

via Wearable

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep